img-0

De workshops zijn bedoeld om je rust en ontspanning te bieden. Je kunt gewoon even zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon even een momentje voor jezelf met ruimte voor je intuïtie en je proces. Ze kunnen los geboekt worden maar kunnen ook een aanvulling zijn op je Holistisch Therapeutisch traject.

Workshops

Dromenvangers maken Gortmeule

Kosten €25 p.p.

Tijdens deze 2 tot 2,5 uur durende workshop leer je over de geschiedenis van dromenvangers vanuit de Native American tradities. We maken een korte wandeling naar de Wilgenbomen op het Landgoed waar we takken zullen knippen die we vervolgens buigen en vastzetten in de vorm van een dromenvanger. We zullen ook op de Native manier een offer brengen aan de natuur voor het beschikbaar stellen van de materialen waarna we aan de slag gaan.

Voel je welkom om je eigen kraaltje, edelsteen of veren mee te nemen om te verwerken in je dromenvanger. Houdt er wel rekening mee dat je kralen en stenen meeneemt waar al gaatjes inzitten.

Elke dromenvanger is uniek en vertelt iets over jouw proces op dat moment. Na het maken van de dromenvangers, nemen we de tijd om met elkaar te delen en om elkaar te bevragen. Hierbij kies je zelf of en hoeveel je wilt delen.

Agenda

Meditatie ochtenden

Kosten 10x voor €100
of €12,50 per losse deelname

Samen met Janneke van Praktijk Janneke Hanssen organiseer ik meditatie ochtenden bij Camping Landgoed de Gortmeule.

Mediteren geeft je rust, balans en een heldere geest. Door te mediteren neem je afstand van je gedachten en observeer je ze zonder oordeel. Hoe vaker je het doet, hoe meer het vanzelf gaat .Je zult merken dat het je meer rust en ontspanning geeft en het je helpt om met negatieve gedachten en ervaringen om te gaan.

We werken met verschillende meditatievormen en wisselen deze af.

img-1

Intuïtief Kunstendingen

Krijg inzicht in jouw proces door je creatief te uiten vanuit een geleide meditatie. De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur waarin je via een geleide meditatie op reis gaat en deze reis daarna vorm geeft met een creatief middel. Dit kan met verf zijn, krijt, potlood, stift of een combinatie hiervan.

Je hoeft geen kennis te hebben over de middelen en je hoeft niet ‘te kunnen tekenen of schilderen’.

Na afloop nemen we de tijd om met elkaar te delen en om elkaar te bevragen. Hierbij kies je zelf of en hoeveel je wilt delen.

Kosten €25 p.p.
Agenda

Algemene informatie

  • Ik help graag iedereen. Neem ook  contact op als je financieel wat lastig zit want we vinden wel een oplossing.
  • Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW
  • Reiskosten binnen gemeenten Horst a/d Maas en Venlo zijn inclusief, daarbuiten rekening ik €0,23 per kilometer.
  • Betalingen kunnen na afloop contant, via betaalverzoek of per pin worden voldaan, de rekening wordt per mail verzonden.
  • Indien je verhinderd bent voor je afspraak dan verzoek ik je deze minstens 24 uur van te voren telefonisch of per mail te annuleren. Anders worden de kosten voor de geplande afspraak in rekening gebracht.
  • Voor de creatieve workshops geldt een deelnemersaantal van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Ze zijn inclusief materialen, koffie, thee en wat lekkers. Ze kunnen ook op een eigen locatie worden gegeven. De prijzen zijn exclusief potentiële locatiekosten muv de Gortmeule.

Ervaringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Voornaam Achternaam
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
img-2