img-0

Deze workshops zijn ontwikkeld om je even uit je hoofd te halen. Je kunt gewoon even zijn en doen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk, gezellig en even een momentje voor jezelf met ruimte voor je intuïtie en je proces.

Voor alle workshops geldt een deelnemersaantal van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Ze zijn inclusief materialen, koffie, thee en wat lekkers. Ze kunnen ook allemaal op een eigen locatie worden gegeven en ingekocht (het minimaal en maximaal aantal deelnemers is van toepassing). De prijzen zijn exclusief potentiële locatiekosten en inclusief btw.

Zou je een workshop willen doen die hier niet bijstaat, voel je welkom om te komen overleggen, ik denk graag samen na en ontwikkel graag nieuwe dingen.

Workshops

Intuïtief Kunstendingen

Krijg inzicht in jouw proces door je creatief te uiten vanuit een geleide meditatie. De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur waarin je via een geleide meditatie op reis gaat en deze reis daarna vorm geeft met een creatief middel. Dit kan met verf zijn, krijt, potlood, stift of een combinatie hiervan.

Na afloop nemen we de tijd om met elkaar te delen en om elkaar te bevragen. Hierbij kies je zelf of en hoeveel je wilt delen.

Je hoeft geen kennis te hebben over de middelen en je hoeft niet ‘te kunnen tekenen of schilderen’.

Kosten €25 p.p.
Agenda

Dromenvangers maken

Tijdens deze 2 tot 2,5 uur durende workshop leer je over de geschiedenis van dromenvangers vanuit de Native American tradities. We zullen ook op de Native manier een offer brengen aan de natuur voor het beschikbaar stellen van de materialen waarna we aan de slag gaan.

De materialen zijn zoveel mogelijk natuurlijk en authentiek. Voel je welkom om eigen materialen mee te nemen om te verwerken in je dromenvanger; bijvoorbeeld kralen. stenen of veren. Houdt er wel rekening mee dat je kralen en stenen meeneemt waar al gaatjes inzitten.

Elke dromenvanger is uniek en vertelt iets over jouw proces op dat moment. Na het maken van de dromenvangers, nemen we de tijd om met elkaar te delen en om elkaar te bevragen. Hierbij kies je zelf of en hoeveel je wilt delen.

Kosten €25 p.p.
Agenda

Algemene informatie

  • Benzinekosten binnen gemeenten Horst a/d Maas en Venlo zijn inclusief, daarbuiten komt er €0,21 per kilometer bij.
  • Voor nu zijn mijn diensten niet te declareren bij de zorgverzekering, wellicht dat dit in de toekomst verandert.
  • Betalingen kunnen na afloop per pin of contant worden voldaan, de rekening wordt per mail verzonden.
  • Indien je verhinderd bent voor je afspraak dan verzoek ik je deze minstens 24 uur van te voren telefonisch of per mail te annuleren. Anders worden de kosten voor de geplande afspraak in rekening gebracht.

Ervaringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Voornaam Achternaam
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
img-1