img-0

Ik laat graag zien met wie ik op welke manier samenwerk. Voel je vrij om contact op te nemen als je het gevoel hebt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Samenwerken

Één van de leukste dingen vind ik samenwerken vanuit verbinding. Of het nou gaat over samen nieuwe dingen creëren, over bestaande dingen op een eigen manier vormgeven of over iets geheel anders; ik geloof in het verbluffende resultaat als mensen zich verbinden vanuit hun passie en kwaliteiten. In een samenwerking ontstaan vaak dingen die je alleen niet bedacht krijgt. Samen is het geheel altijd meer dan de som der delen. 

Het logo van Kaleidoscoop is hier een voorbeeld van. Door samen met Janneke van Jitz componenten uit haar 3 ontwerpen samen te voegen is het uiteindelijke logo ontstaan.

Kaleidoscoop Tasman NZ schelpen

Praktijk Janneke Hanssen en Camping Landgoed de Gortmeule

Ooit belande ik bij Janneke in de praktijk als cliënt. Nu werken we samen en organiseren we onder andere workshops en meditatie ochtenden bij Camping Landgoed de Gortmeule.

img-2

img-3
img-4
img-5

Praktijk Wildgroei

Yvonne Derikx van Praktijk Wildgroei is ook Holistisch Therapeut i.o. en wij hebben elkaar leren kennen via onze intervisiegroep. We bieden bij haar in de praktijk een Energetische Duo Behandeling met Soundhealing aan.

Daarnaast mag ik gebruik maken van haar praktijkruimte voor het aanbieden van behandelingen.

Nelleke Jansen

Nelleke was ooit m’n stagiaire in de wereld van de ggz. Nu helpt ze me onder andere met het maken van sociale media content aangezien ik daar noch de passie noch de kwaliteiten voor heb en zij gelukkig wel!

 

img-6